اورند (22-03-16)
مدل گیگابایت رو بهتون گفتم میتونید تو گوگل سرچ کنید و خودتون ببینید یه مسئله هم بهتون بگم شما برای نصب کارتهای هیت سینگ دار و low end روی این برد مشکلی نخواهید داشت چون اندازه ی اون اسلات استاندارد هست مگه تو نصب کارتهای حرفه ای و نیم حرفه ای به علت پل جنوبی دچار مشکل اندازه و جا شدن و هم مشکل میزان دما بشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (22-03-16)
این کارت چطور ابن جا میشه?GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N730-2GI
|
بهتر بیشتر دنبال کارتهایی باشید که فنهای کوچکتر داشته باشندولی این کارت هم فکر نکنم براتون مشکلی پیش بیاره چون اصلا فنش به پل جنوبی نمیرسه که بخواد تداخل ایجاد کنه اگه برسه شاید مشکل جا شدن پیدا کنید و این رو هم بهتون دوباره تاکید کنم که شما بهتر اول یه پاور تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 22-03-16 انجام شده است
اورند (22-03-16)
این سری کارت ها همه روی برد شما قابل نصب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه نکته هم اضافه کنم که طراحی اکثریت کارتهای low end به مادربرد شما میخوره شما اگه همون کارت 730 رو که ببینید چون همه از طراحی استاندارد استفاده میکنند در کنار فن و قاب فن طراحی وجود داره که فن با چیپ مادربرد تداخل نداشته باشه.
اورند (22-03-16)
واسه پاور گرین 480 خوبه ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما الان مشخصات سیستمتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (22-03-16)
بله مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Cpu:intel p4 3.2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gpu:gt 220
Ram:kingston 2gb+silicon power 1gb
پاور Green GP450A-UK Gold اگه تو بازار نبود Cooler Master Thunder 450W برای شما کفایت میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط اورند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اورند (22-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks